Skip to content

Aurinkoloma

Rakas latinomme Julio, kutsuu vieraat viihtyisälle lomalle. Luvassa on vallatonta meininkiä ja loistavaa seuraa hyvän ruuan ja juomien parissa. Kuka uskaltaa lähteä matkaan ja kokea unohtumattoman loman? Ei muuta kuin sandaalit mukaan ja aurinkolasit nenälle. Matka on alkanut!

Lähtöpaikassa vieraita odottaa kaksi turistibussia sekä kaksi hyvin ruskettunutta ja yli innokasta matkaopasta. “Tänne päin! Iloinen aurinkoloma alkaa! Tervetuloa!” kuuluu oppaiden suusta. Matkaoppaat kertovat innokkaina kohteesta ja varsinkin kohteen kuuluisasta isännästä. Lopulta bussit saapuvat perille. Ovet aukeavat ja ruskea, todella valkoisen hymyn omaava isäntä toivottaa vieraat peremmälle. Tilaan on somistettu etelän tunnelma. Baaritiskit ovat bambusta, tilassa on rantatuoleja, viherkasveja, raikkaita värejä ja paljon valoa. Katosta roikkuu paperinen Pinjata ja taustalla soi letkeä musiikki.

Vieraille jaetaan alkudrinkit, teeman mukaisesti mansikkamargaritat. Viralliset puheet pidetään tässä vaiheessa ja sen jälkeen aukeaa buffet. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista lihavartaista, raikkaista hedelmistä ja salaateista. Tunnelmaa pitää yllä kohteen isäntä Julio, joka kertoo tarinoita elämästään. Juliolla on mukana myös tanssityttöjä. Illan ohjelmaan kuuluu sambaesitys, bilebändi sekä kohokohtana Pinjatan lyöminen silmät sidottuina, jolloin sen sisältä tippuu paperisilppua ja muutama isompi esine. Esineisiin on kätketty erilaisia tehtäviä. Julio jakaa esineitä vieraille ja he pääsevät tekemään yllättäviä asioita. Illan lopussa vieraat lähetetään kotimatkalle ja toivotetaan heidät tervetulleiksi uudestaan. Ensikerralla uusi kohde, kenties kiehtova Japani tai villi Afrikka?

Kesto: 4-6 h

Ryhmäkoko: 50-1500

Paikka: Sovittavissa

Ajankohta: Ympäri vuoden

Hinta:

Räätälöimme juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Kuuluu kategorioihin

Teemajuhlat

Kerro ystävillesi