Skip to content

Cotton Club

Cotton Club tapahtuma vie vieraat Jazzin maailmaan. Kultainen 20-luku alkoi Yhdysvalloista ja levisi sieltä Eurooppaan ensimmäisen maailmansodan jälkilöylyissä. Se oli suurkaupunkien, urbaanin kulttuurin ja elokuvan aikaa. Aikakauteen liittyi myös elintason nousu, keskiluokkaistuminen ja autoistuminen. 20-luvun henkeä leimasi yleinen jatkumattomuuden tunne yhdistettynä modernisoitumiseen ja perinteiden rikkomiseen.

Kaikki tuntui 20-luvulla olevan mahdollista modernin teknologian avulla. Autot, elokuvat ja radio edustivat ”modernismia” valtaväestölle. Liika koristeellisuus sai väistyä käytännöllisyyden tieltä niin arkkitehtuurissa kuin päivittäisessä elämässäkin. Samanaikaisesti jazzissa ja tanssissa korostettiin viihteellisyyttä, hauskuutta ja keveyttä vastapainona ensimmäisenmaailmansodan synkkyydelle. Aikakautta kutsutaankin usein myös jazzin vuosikymmeneksi. Cotton Club oli kuuluisa Jazz Club New Yorkissa. Siellä esiintyivät kaikki suosituimmat artistit ja monen menestyksekäs ura sai alkunsa sieltä.

Tapahtumatila somistetaan teeman mukaisesti ja valaistusluo tunnelmaa hämyiseen tilaan. 20-luvun jazz-maailman tunnetuin keikari huolehtii vieraiden viihtyvyydestä ja valloittaa monipuolisella esiintymisellään. Saksofonisti tunnelmoi vieraiden saapuessa ja illallisen aikana vieraita viihdyttää jazz-orkesteri. Illan lopuksi nähdään vauhdikas Cabaret show. Ohjelmaan voidaan sisällyttää yllätyselementtejä ja asiakkaiden aktivointia.

Kesto: 4-6 h

Ryhmäkoko: 30-4000

Paikka: Sovittavissa

Ajankohta: Ympäri vuoden

Hinta:

Räätälöimme juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Kuuluu kategorioihin

Teemajuhlat

Kerro ystävillesi