Skip to content

Hanasaaren Elämysaktiviteetit

Perushinnat sisältävät
Suunnittelu, yhteydet, valmistelu, rakennus, toteutus, purku ja tapahtumahenkilöstö. Räätälöimme asiakkaan budjetin ja toiveen mukaisia tapahtumatuotantoja.

Tapahtuman tulee sisältää kokousjärjestelyt tai ruokailu. Teemme niistä erillisen tarjouksen.

Hanasaaren kulttuurikeskus sijaitsee Espoon saaristossa, aivan Helsingin keskustan kupeessa. Täällä ihmiset kohtaavat inspiroivien kokousten ja erilaisten taide-elämysten parissa. Saman katon alta löytyy perheyritysmäinen hotelli ja ravintolassamme voi nauttia pohjoismaisista herkuista. Upea luonto ja merellinen ympäristö tarjoavat ihanteelliset puitteet erilaisille ulkoharrastuksille. Tervetuloa Hanasaareen aistimaan meren tuulahduksia ja rentoutumaan!

Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoutu on monipuolista liikuntaa, joka harjoittaa sydän- ja verenkiertoelimistöä sekä selän ja hartiaseudun lihaksistoa. Laji sopii monille, sillä liikkeet eivät juurikaan rasita niveliä. Harjoittelu kauniissa vesistössä kohottaa sekä henkistä että fyysistä kuntoa.
Kesto: 1 h
Ryhmäkoko: 8-14 hlö / vene
Pyydä tarjous!

Ribveneily

Vauhdikas retki merellisessä Helsingissä RIB- kumiveneellä tuo uutta virtaa kokouspäivän lomaan. Veneilyyn voidaan yhdistää picnic saaristossa ja muita aktiviteetteja.
Kesto: 1 h
Ryhmäkoko: 8 hlö / vene
Pyydä tarjous!

Liikuntahetket ulkona

Zumbaa, Tai Chitä vai jumppaa? Kauttamme eri liikuntamuodot ammattitaitoisten ja iloisten ohjaajien vetämänä.
Kesto: Sovittavissa
Ryhmäkoko: Sovittavissa
Pyydä tarjous!

Jäänveisto

Jäänveistoskilpailussa ryhmien tehtävänä on suunnitella ja työstää jääveistos 50 kg jääkuutiosta. Kilpailussa on mahdollisuus päästää luovuus valloilleen aivan uusin keinoin. Kuutiot muotoutuvat ihmeellisellä tavalla, kun käytössä on ammattilaisten välineet ja rajaton mielikuvitus.
Kesto: Noin 2h
Ryhmäkoko: 10 – 100
Hinta: Minimi 10 hlö / 110,00 € / hlö + alv
Lisähenkilöt: 70,00 € / hlö + alv

Pihapelit ja rastiradat

Räätälöimme ryhmällenne sopivat pihapelit ja rastiradat Hanasaaren upeaan ympäristöön. Ohjelma koostuu tiimikisailuista ja nokkeluutta ja kekseliäisyyttä vaativista tehtävistä.
Kesto: 1-2 h
Ryhmäkoko: 10-100
Hinta: Minimi 10 hlö / 99,00 € / hlö + alv
Lisähenkilöt: 39,00 € / hlö + alv

Naurujooga

Naurujooga tuo ihmiset yhteen, rentouttaa, vahvistaa ihmissuhteita, antaa etäisyyttä arkisiin ajatuksiin ja virittää vapaalle. Nimi “naurujooga” tulee siitä, että nauruharjoitukset yhdistetään joogahengitykseen. Nämä yhdessä lisäävät hapen määrää elimistössämme ja tekevät meidät energisemmiksi ja terveemmiksi niin, että voimme paremmin ja jaksamme enemmän.
Kesto: 30-45 min.
Ryhmäkoko: Sovittavissa
Pyydä tarjous!

Kalastusta

Leppoisa onkiretki tai leikkimielinen kisa laadukkailla välineillä.

Kesto: Sovittavissa
Ryhmäkoko: 
Sovittavissa
Pyydä tarjous!

Kuuluu kategorioihin

Tiimiytys ulkona
Hanasaari

Kerro ystävillesi