Skip to content

Kaltereiden takana

TAPAHTUMA SISÄLTÄÄ

Projektinjohto

  • Suunnittelu ja yhteydet

Tapahtuman toteutus

  • Valmistelu
  • Rekvisiitta

Tapahtuman henkilökunta

  • Vanginvartija

Tapahtuman ohjelma

  • Vankila-aktiviteetit
  • Hotellikierros
  • Valokuva eristyssellissä muistoksi

hotel_katajanokka_logo_pos_300px

Oletko valmistautunut elämäsi pisimpään kakkuun? Jännittääkö vai pysytkö tyynen rauhallisena? Olet pukeutuneena vangin asuun ja sellin ovet sulkeutuvat, miten tässä näin kävi?

Hotel Katajanokan Polttaripaketti on hulvattoman hauska vaihtoehto verrattuna normaaliin tolppaan sitomiseen ja rahan kerjäämiseen. Avioliittonsa ensiaskeleita ottava henkilö saa autenttisissa tiloissa pikalähdön avioliiton ”pitkään ikään”. Polttariseuruetta on vastassa vanginvartija, joka pitää huolta vieraiden viihtyvyydestä tapahtuman ajan. Hän kertoo kummallisia ja hauskoja faktoja Skattan vankilan historiasta ja kiertää hotellia vieraiden kanssa. Morsiammelle tai sulhaselle puetaan päälle vanginasu ja hän saa kuulla vanginvartijalta tiukkaan sävyyn, miksi juuri hänet on passitettu vankilaan. Vanginvartija voi olla joko mies tai nainen. Ohjelmassa on vankila-aktiviteetteja, joihin polttariseurue pääsee osallistumaan.

Morsiammella tai sulhasella on mahdollisuus päästä vankilasta suorittamalla vaaditut tehtävät oikealla asenteella, rohkeudella, tietotaidolla ja etenkin vanginvartijan miellyttämisellä. Jäätkö loppuelämäksesi vankilaan lusimaan kakkuasi vai pääsetkö vapauteen jakamaan hääkakun sydänkäpysi kanssa?

Polttaripaketti on oiva osa pidempää polttaripäivää. Varaa polttaripaketti yhdessä Hotel Katajanokan muiden palveluiden kanssa. Kysy lisää saunaosastosta ja ravintolapalveluista.

Kesto: 1h

Paikka: Hotel Katajanokka

Hinta:

350,00€ (alv 0%)

Saunamenu alk. 19€/ hlö
Saunavuokra: 200€/ 2 tuntia, lisätunti 100€

Kuuluu kategorioihin

Hotel Katajanokka

Kerro ystävillesi