Skip to content

Murhamysteeri

TAPAHTUMA SISÄLTÄÄ

Projektinjohto
Suunnittelu ja yhteydet

Tapahtuman toteutus
• Valmistelu
• Rekvisiitta

Tapahtuman henkilökunta
Tapahtumatuottaja ja ohjaajat

Tapahtuman ohjelma
Murhamysteeri aktiviteetti

LISÄKSI TARVITTAESSA
Asiakaskuljetukset
• Kokousjärjestelyt
• Iltajuhlan organisointi
• Kutsut/graafiset materiaalit

Eventgardenin murhamysteeri on elämys. Se on sekoitus teatteria sekä tosielämässä tapahtuvaa lautapeliä. Murhamysteerissä ratkaistaan murha eri tehtävien avulla. Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan. Jokaisesta tehtävästä saadaan vihje, jonka avulla selvitetään mm. murhaajan motiivi sekä murha-ase. Lopuksi joukkueet kertovat oman versionsa siitä, kuka on murhaaja, ja miten murha on tapahtunut. Joukkue, joka ratkaisee murhan tai jonka kertomus on lähimpänä Murhamysteeritarinaa, voittaa! Juonen kuvan mukaan, yllätyksiä on tiedossa!

Show on vieraita osallistava, mutta ei vaadi fyysistä aktiivisuutta. Murhamysteerishow ja juoni kuljettavat tilaisuutta eteenpäin heti vaikkapa tervetuliaissanoista lähtien, ja on jaettu kahteen osaan tilaisuuden aikana. Yleensä osien välissä on ruokailu. Tämäkin on räätälöitävissä.

Murhamysteerissä selvitetään vieraiden avulla jännittävä rikos, ja käsikirjoitus voidaan muokata teemaan sopivaksi. Näyttelijät pitävät huolen draamankaaresta; mysteerissä on käsikirjoitettu juoni, mutta improvisaatiolle on jätetty tilaa.
Katso referenssi-esimerkki Biohit Oy:n Murhamysteeristä.

Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä.

Kerro ystävillesi