Skip to content

Viihdettä tapahtumaanne

 

 

 

hotel_katajanokka_logo_pos_300px

 

 

 

Vietä tunnelmalliset pikkujoulut, henkilöstöjuhlat tai vaikka asiakastilaisuus punatiilimuurien sisällä. Huikeat esitykset ja valovoimaiset tähdet tuovat sisältöä moniin eri tilaisuuksiin. Kauttamme löydät ohjelmaa aina loistavista bilebändeistä sekä akrobaateista upeisiin drag-taiteilijoihin asti.

Stand Up, koomikot, taikuri, taikashow, showtanssiryhmät, drag-artistit, musiikki, improvisaatioshow…

 

Ohjelmaesimerkkejä

Stand Up Koomikot

Stand Up -komiikka on lyönyt itsensä todenteolla läpi 2000- luvulla ja koomikot ovat ihailtu- ja viihteen ammattilaisia.

Stand Up -koomikko Jarkko Tamminen

Jarkko Tamminen saa sinut tuntemaan, että kutsuvieraiden lisäksi paikalle on tupsahtanut joukko koko kansan tuttuja. Nautit varmasti, viihtyväthän vieraasi ja ottavat ilon irti ammattilaisen esityksestä.

Muita koomikoita:  Heli Sutela, Sami Hedberg, Marja Tyrni, Niko Kivelä, Pirjo Heikkilä, Mika Eirtovaara, Marko Kämäräinen, Saippuakuplat, jne.

Martti Vannas

Martti Vannas on keskittynyt taikuuteen kotimaisille ja kansainvälisille liikeyrityksille. Suuntautuminen on mahdollistanut hyvin tehokkaan toimintamallin, jossa taikuus on osana yritystapahtumanne luonnetta ja järjestämänne henkilöstö- ja asiakastilaisuudet saavat täysin uudet ulottuvuudet.

Taikuri Pete Poskiparta

Pete Poskiparran Stand-up Taikashow n. 30 – 45 minuuttia asiakkaan toivomuksen mukaan. Taikuutta ja komiikkaa sopivassa suhteessa. Tämän parissa yleisö saa aina sekä nauraa, että hämmästyä. Viihdyttävä paketti, joka muistetaan pitkään.

KONTTITALK

KONTTITALK- eli 2000-luvun ”nyhjää tyhjästä” improvisaatio  show! On kahden tv:stä tutun näyttelijän Jani Toivolan ja Ullariikka Koskelan vauhdikas koko illan show, joka yhdistelee improvisaatioteatteria, stand up komiikkaa, tanssia ja laulua. Käsittelyn alla ovat niin ajankohtaiset henkilöt ja ilmiöt, kuin ihmiselämän kooomiset ominaispiirteet.

Showtanssiryhmät

Välitämme ammattitanssijoista koostuvia ryhmiä kuten High Heels, Lumiere ja Footlight Dancers. Tuotamme myös räätälöityjä showkokonaisuuksia, joissa yhdistetään sirkusta, akrobatiaa ja showtanssia. Teematapahtumiin löytyy valmiita esityksiä.

Drag Artisti Miss Divet

Uskomaton, palkittu dragtaiteilija Miss Divet alias Marko Vainio tuo lavalle kotimaisia ja ulkomaisia tähtiä aina Paula Koivuniemestä Tina Turneriin! Hänen showsta puhutaan vielä pitkään. Miss Divet on tilattavissa myös tanssijoiden kanssa, jolloin showsta saavieläkin vauhdikkaamman.

Musiikki

Illan kohokohta on takuuvarmasti, kun bilebändi nousee lavalle ja nostaa tunnelman kattoon. Tilaa kauttamme Suomen eturivin yhtyeet kuten Käsityöläiset, Elmeri, Gebardi, Mister C, jne.

 

Teemme budjettinne mukaisen ehdotuksen ohjelmasta. Katso myös valmiit tuotteistetut teematapahtumat avaimet käteen periaatteella!

Kuuluu kategorioihin

Hotel Katajanokka

Kerro ystävillesi