Skip to content

Kutsuprosessi- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Kutsuprosessin tehokas hoito on tavoitteena jokaiselle yritykselle. Kutsulla on myös suuri merkitys tavoitteiden saavuttamisen kannalta. Huolella suunniteltu kutsuprosessi sekä palautteiden kerääminen tapahtuman jälkeen antavat mahdollisuuden jatkaa tapahtuman elinkaarta ja hyödyntää tietoa markkinointiviestinnässä laajemmin.

Tarjoamme teille kokous- ja tapahtumanhallintaohjelmistoa. Palveluumme kuuluu kutsuprosessin toteutus, ilmoittautumisen hallinta ja tietojen kerääminen. Teemme asiakkaan ohjeistuksen mukaan kutsukirjeet html-muotoon, lähetämme kutsut meille toimitettuun osoitteistoon sähköisesti, muistutamme ilmoittautumistilanteesta ja tuotamme raportit teidän käyttöön. Mikäli kutsu halutaan toimittaa printtinä, toimitamme asiakkaalle koodin, jolla osallistujat voivat ilmoittautua tapahtumaan webissä.

Hintaan sisältyy personoitu kutsukirje ja ilmoittautumissivu, sähköisen kutsun lähetys, muistutukset ja kiitoskirje sekä raporttien tuottaminen ja toimittaminen.

Autamme mielellämme myös tapahtuman graafisten materiaalien visuaalisen ilmeen suunnittelussa ja tuotamme materiaalit painovalmiiksi.

  • Kerro ystävillesi