Skip to content

Eventgarden tapahtumakumppaniksi

Pitkän yhteistyön hyödyt

Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme yksilölliset asiakkaan tavoitteita tukevat tapahtumat. Paras lopputulos saadaan aikaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä, joka perustuu keskinäiseen luottamukseen ja liiketoiminnan ymmärrykseen.

Solmimalla pidempiä tapahtumatoimistokumppanuuksia yksittäisten toimeksiantojen sijaan varmistat tapahtumien paremman laadun ja pystyt pidentämään tapahtumien elinkaarta pitkäjänteisellä yhteistyöllä. Kun tunnemme asiakkaamme pystymme palvelemaan heitä entistäkin paremmin.

Luotettava kumppani

Kun valitset tapahtumakumppanin muista tarkastaa palveluntarjoajan luottotiedot, riskiluokitus sekä referenssit. Valitsemalla kumppaniksi vastuullisen tapahtumatoimiston saavutat mielenrauhan ja toivotun lopputuloksen.

Tilaajavastuulain mukaan tilaaja on vastuussa siitä, että toimittajat noudattavat tilaajavastuulakia. Kuulumme Tilaajavastuu.fi palveluun, josta pystyt tarkistamaan tietomme yhden raportin avulla.

Tapahtuma on kohderyhmätarkin ja vaikuttavin media.

Tuloksellista markkinointiviestintää saadaan aikaan, kun tapahtumat suunnitellaan pitkäjänteisesti osana muuta markkinointiviestintää. Yhdistämällä tapahtumamarkkinoinnin esimerkiksi sosiaalisen median näkyvyyteen saat pitkäkestoisia tuloksia aikaan.

Yhteistyö tapahtuma-, mainos-, viestintä-, media- ja digitoimistojen välillä on suositeltavaa. Kun kaikki nämä eri markkinointiviestinnän osa-alueet huomioidaan suunnittelussa näkyy se laadukkaampana ja ennenkaikkea tuloksellisena markkinointina.

Tapahtumastrategian luominen pitkällä tähtäimellä mahdollistaa myös tulosten seurannan realistisesti. Tapahtuma on mediavalinta ja tavoitteen asetanta on ensiarvoisen tärkeää niin sisäisissä, kuin ulkoisissakin tapahtumissa. Mittaa ja seuraa tuloksia pitkällä aikavälillä.

  • Kerro ystävillesi