Skip to content

Biohit Oy Murhamysteeri 2017

Asiakkaan toiveena oli järjestää pikkujoulut, joihin toivottiin ohjelmaksi showtyylistä murhamysteeriä noin 40 juhlavieraalle. Istuva illallinen haluttiin järjestää buffet-tyyliin, jonka oheen tehtäisiin viihdyttävä ja näyttävä show, joka olisi myös jonkin verran vieraita aktivoivaa. Show & dinnerin jälkeen loppuilta kuluisi omalla painollaan vapaalla seurustelulla ja hauskanpidolla. Järjestäjän roolissa tavoitteenamme oli ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla saada tuotettua tapahtumasta ikimuistettava, laadukas elämys kaikille juhlavieraille.

Biohitin pikkujouluihin halusimme tuoda asiakkaan toiveisiin pohjautuen aivonystyröitä ja nauruhermoja koettelevan murhamysteerin. Ripaus teatteria, liveroolipeliä ja mysteeriä, kera hyvän ruuan ja juoman loivat pikkujouluille loistavan tunnelman.
Lue lisää Murhamysteeristä tästä.

Tilaksi valikoitui Magito, joka on Suvilahdessa sijaitseva juhlatila. Magito soveltui kokonsa puolesta Biohitin pikkujoulujen tilaksi loistavasti ja murhamysteerin jännittävä tunnelma sai lisää nostetta Suvilahden upeasta teollisuusympäristöstä. Toimme tilaan lisäksi hieman led-valonheittimiä tunnelmavalaistusta varten. Cateringinkumppanina toimi laadukkaasta ja maukkaasta ruuastaan tunnettu Soupster, jonka tarjonnasta päädyttiin kokonaisuuteen, jonka muodosti kylmä alkuruokabuffet, lämmin ruoka sekä jälkiruoka ja kahvi.

Tilaisuus onnistui loistavasti, tila toimi erinomaisesti Murhamysteerin näyttämönä ja vieraat viihtyivät – se on ehdottomasti paras kiitos järjestäjälle.

Lue lisää Murhamysteeristä.
Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä.

  • Kerro ystävillesi