Skip to content

Borenius 100 vuotta 13.5.2011

Yhteistyö Boreniuksen 100-vuotisjuhlien osalta käynnistyi jo vuonna 2009, jolloin Borenius kilpailutti tapahtumatoimistot. Vastasimme tapahtuman konseptisuunnittelusta ja tuotannosta avaimet käteen periaatteella. Tapahtumatilaksi valitsimme Merikaapelihallin, joka tarjosi puitteet yksilöllisen ja korkeatasoisen vuosijuhlan järjestämiseen.

Tapahtuman ääni-, valo- ja kuvatekniikasta vastasi luotettava ja pitkäaikainen kumppanimme Sound Engine. Cateringkumppanimme Flow Catering vastasi paljon kiitosta saaneista tarjoiluista. Huippujuontajat Jaana Pelkonen ja Marco Bjurström pitivät illan loistavasti kasassa ja saivat aikaan lämminhenkisen tunnelman. Viihteestä vastasi huikea Nat Newborn Bigtime 14 muusikon voimin, 6Pack sekä Martti Vannas. Borenius lanseerasi tapahtumassa myös nimenmuutoksen ja Hasan & Partnersin suunnitteleman uuden graafisen ilmeen. Tila- ja valosuunnittelussa huomioitiin uusi yritysilme ja tapahtuman värimaailma rakentui ilmeen ympärille. 

”Juhlat olivat yhtiömme näköiset ja juuri sellaiset kuin olimme halunneet. Juhlatila oli rakennettu tyylikkääksi ja tekninen toteutus ja juhlan kulku toimi paikan päällä saumattomasti ja ammattimaisesti. Kutsuvieraat ja myös paikalla ollut yhtiömme oma henkilökunta – itse mukaan lukien – saivat juhlatunnelmasta heti kiinni ja viihtyivät erinomaisen hyvin! Yhtiömme 100-vuotisjuhla on luonnollisesti merkittävä tapahtuma ja saimme valtavasti hyvää goodwillia onnistuneesta tilaisuudesta.”
Ari-Pekka Saanio, Partner, Attorneys at law Borenius Ltd

 

  • Kerro ystävillesi