Skip to content

Deloitte Impact Day 2012

Deloitte on yritysvastuun edelläkävijä ja järjesti nyt toista kertaa Impact Day henkilöstötapahtuman. Impact Day toteutettiin tällä kertaa viiden eri organisaation kanssa yhdessä. Mukaan valikoituivat Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, WWF, Suomen lasten ja nuorten säätiö sekä Tukikummit. Päivän tavoitteena oli saada aikaan konkreettisia ratkaisuja ongelmiin, joiden parissa järjestöt painivat. Tänä vuonna tarkoituksena oli antaa koko henkilöstön asiantuntijuus päivän ajaksi yleishyödyllisten järjestöjen käyttöön.

Impact Day suunniteltiin yhdessä 15/30 Researchin, Insano Productionsin ja Tapahtumatoimisto Eventgardenin kanssa Kolme siirtoa eteenpäin -konseptin pohjalta. Tapahtumakokonaisuuteen sisältyi myös Deloitte tv:n lähetys, joka toimi pohjustuksena päivän workshopeille. Fasilitaattoreina toimi Marko Kulmala, Susanna Rantanen, Mohamed El-Fatatry, Ville Lähdesmäki ja Markus Keränen. Tapahtumapaikkana toimi Kulttuuritehdas Korjaamo. Projektinjohdon haasteena oli luoda sujuva ja saumaton tapahtumakokonaisuus, joka koostui sisällöllisesti monipuolisesta ohjelmasta, haastavasta teknisestä toteutuksesta ja joka toteutettiin usean erilaisen toimijan kanssa yhteistyössä.

”Tapahtuma onnistui hienosti ja viesti yritysvastuuteemasta ja sen viemisestä käytäntöön toimi hyvin. Porukka oli innostunutta ja motivoitunutta. Tapahtumien arvoa ulkoisena markkinointivälineenä pitää miettiä tapauskohtaisesti, sisäiseen viestintään ne sopivat erinomaisesti.”
Teppo Rantanen, toimitusjohtaja, Deloitte

  • Kerro ystävillesi