Skip to content

EWQ

Järjestimme EWQ:n brändiuudistuksen kunniaksi juhlat, jotka samalla toimivat uusien toimitilojen tupaantuliaisina. Tavoitteena oli saada paikalle 200 ihmistä sekä järjestää mieleenpainuvat ja suuren kokoluokan juhlat kolmessa viikossa. Juhlat kestivät 12 tuntia ja aamusta iltaan kestävässä tapahtumassa haluttiin tuoda esille brändin uutta ilmettä sekä tilojen monipuolisuutta ja innovatiivisuutta. Tapahtumaan elämyksellisyyttä tarjoilivat muun muassa Glitternistin maskeerauspiste, pelihuone sekä Jekku-tytöt kiertävine shottitarjoiluineen.

Eventgarden vastasi koko tilaisuudesta; sen ilmeestä, graafisesta toteutuksesta, kutsuprosessista, cateringista, ohjelmasta, valaistuksesta ja somistuksesta, kalustuksesta ja tekniikan toteutuksesta,  projektin johtamista unohtamatta. Tapahtuma onnistui loistavasti, tavoitteet saavutettiin ja niin asiakas että Eventgarden olivat tyytyväisiä projektiin.

”Juhlat ylittivät kaikki odotuksemme – fiilis oli loistava! Big band soitti hittejä, pelihuoneissa oli tungosta, juomat pysyivät kylminä koko illan ajan ja ruoka oli suussa sulavaa. Eventgardenin tuottaja johti projektia moitteettomasti ja toteutti toiveemme sen enempiä kyselemättä. Yhteistyö oli erittäin toimivaa – itse asiassa bileet olivat kerta kaikkiaan niin mahtavat, että ensi vuodelle on samanmoiset jo lyöty lukkoon Eventgardenin kanssa.” -Stefan Björklund EWQ:n Toimitusjohtaja.

 • Kerro ystävillesi

 • Eventgarden

  Tapahtumatoimisto Eventgarden yhdistää kohtaamiset verkossa ja kasvokkain tuloksellisesti sekä luovasti.
 • Tilaa uutiskirje

 • Sertifikaatit

  Suomen Vahvimmat
 • Yhteystiedot

  Eventgarden / Revoltti Oy


  Käyntiosoite:
  Mestaritalo
  Pursimiehenkatu 26 c, 7 krs.
  00150 Helsinki


  Postiosoite:
  Tehtaankatu 27-29 D
  00150 Helsinki


  Tietosuoja