Skip to content

Fonecta – Markkinointi kohtaa palvelun -seminaari 10.5.2012

Eventgarden toimii kolmatta vuotta Fonectan tapahtumakumppanina B2B tapahtumatuotannoissa. Kaksi edellistä seminaaria Bio Rexissä ovat olleet menestyksiä ja haastava kohderyhmä markkinointi-, viestintä- ja myyntijohdosta pitää pystyä vakuuttamaan joka kerta uudelleen.

Lähdimme rakentamaan tapahtumakonseptia hyödyntäen ”Kolme siirtoa eteenpäin” -konseptimme ideologiaa mediallistamisen osalta. Insanon Marko Kulmalan kanssa suunnittelimme asiantuntijaseminaariin sisällön, jossa seminaaria tahditti mielenkiintoiset Insanon tuottamat videot, joissa nostettiin esiin hyvästä palvelusta tunnettuja yrityksiä kuten, Ravintola Muru, Kovanen Yhtiöt, Reitin Kala, St1 ja Eppu Normaali. Puhujakaarti oli huippuluokkaa ja Alexander Stubb, Marko Kulmala, Matti Apunen ja Jarmo Kekäläinen antoivat kuulijoille varmasti ajattelemisen aihetta monesta näkökulmasta. Koosteet puheenvuoroista on katsottavissa You Tubesta, joihin linkit löytyvät tekstin lopusta.

Lämpiön tyylikkään Fonecta-ilmeen rakenteisiin toteutti Planex. Upean teknisen toteutuksen aiempien vuosien tapaan toteutti tekniikkakumppanimme Sound Engine. Tapahtuman juontajana toimi hurmaava Baba Lybeck ja viihdeosuudesta vastasi ihana Anna Puu yhtyeineen sekä Nat Newborn duo. Hyvä palvelu näkyi tapahtumatoteutuksessa alusta loppuun. ”Jamesit” smokeissaan ja iltapukuihin sonnustautuneet ”Hostessit” huolehtivat vieraiden viihtyvyydestä ja tarjolla oli mm. manikyyriä, kenkien kiillotusta ja räätälin neuvoja unohtamatta Fonectan huippuhyviä tarjouksia. Tapahtumatilaksi valikoitui tällä kertaa Grand Marina.

Tapahtumakumppaneiden vastuualueet
– Aikataulun laatiminen ja tuotanto
– Budjetinhallinta ja -raportointi
– Tilakartoitus, -yhteydet ja tarjoilut
– Sisällön suunnittelu ja yhteyksien hoitaminen (asiantuntijapuhujat, juontaja ja viihde)
– Visuaalinen suunnittelu ja toteutus
– Tilasuunnittelu ja esittelypisteiden rakentaminen
– Tekninen tuotanto
– Turvallisuustekijät
– Tapahtumahenkilökunta
– Tapahtuman johto tapahtumapäivänä

Tapahtumasuunnittelusta ja projektinjohdosta vastasi Eventgarden, mediallistamisesta Insano Productions, visuaalisesta kattokonseptista ja kutsuprosessista SEK Loyal ja Fonecta brändin tapahtumarakenteista Planex.

”Tapahtumat ovat tärkeä osa markkinointimixiämme. Niihin panostetaan ja niiden tulee saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteet. Pidän tärkeänä myös pysyvän muistijäljen jättämistä asiakkaillemme ja henkilökohtaista kontaktia tapahtumissa. Hyvän suunnittelun ja toteutuksen takia vuoden suurin asiakastapahtumamme 10.5.2012 ylitti niin asiakkaiden kuin Fonectankin odotukset.”
Ulla Koret, Fonectan B2B-markkinointijohtaja 

Videot puheenvuoroista:
Alexander Stubb: Finland, even cooler than you think – Suomen brändi maailmalla
Marko Kulmala: Kuka, mitä, hä? Palvelun anatomia
Matti Apunen: Maailman kauneimmat sanat
Jarmo Kekäläinen: Kuinka kontrolloida urheilubisneksen asiakastyytyväisyyttä?

Eventolehdessä tulee olemaan syksyllä laaja reportaasi tapahtumasta.

  • Kerro ystävillesi