Skip to content

Lumene tuotesarjan lanseeraus 2011

Suunnittelimme ja toteutimme Lumenelle uuden sarjan lanseerauksessa tuotteiden esillepanon ja visuaalisen ilmeen. Lisäksi vastasimme tapahtuman teknisestä toteutuksesta.

”Valitsimme Eventgardenin tapahtumayhteistyökumppaniksemme uutuustuotelanseeraustilaisuuksiimme tammikuussa 2011, koska Eventgardenin ehdotus tapahtuman toteutuksesta briiffiimme pohjalta oli monipuolinen ja toiveidemme mukainen. Tavoitteenamme oli järjestää vuorovaikutteiset, elämykselliset ja Lumene-brändin henkiset tilaisuudet tärkeimmille asiakkaillemme.

Halusimme luoda uutuuksiimme sopivaa kevään ja kesän tunnelmaa tapahtumatilaan somistuksen, valaistuksen ja taustamusiikin avulla.  Erityisenä toiveena oli tuoda esille suomalaisia raaka-aineita, erityisesti koivua.

Eventgarden onnistui luomaan tilaisuuksiimme upean visuaalisen ilmeen pehmeällä tunnelmavalaistuksella ja luonnosta tuoduilla somisteilla. Lopputuloksena oli lämminhenkinen kokonaisuus, jossa uutuustuotteet nousivat upeasti päärooliin tunnelmallisessa ympäristössä. Tapahtumatila valaistiin Lumene-brändin sinisillä ja hunajan kultaisilla sävyillä, jotka yhteen sulautuessaan loivat luonnollisen vihreitä sävyjä. Ikkunalaudoilla, esittelypöydillä ja buffet-pöydillä oli esillä koivun halkoja ja vihreitä kasveja, jotka loivat raikasta, luonnollista tunnelmaa.  Taustamusiikkina oli luonnon ääniä.

Olimme erittäin tyytyväisiä Eventgardenin ystävälliseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Erityiskiitos itse tapahtumassa mukana olleelle visualistille, joka oli erittäin taitava, avulias ja oma-aloitteinen. Tapahtuman suunnittelu, toteutus ja projektinjohto sujuivat hienosti aikataulussa. Lopputuloksena syntyi erittäin onnistuneet tapahtumat, joiden päätavoite eli asiakkaidemme hurmaaminen saavutettiin upeasti.”
Ulrsula Blässar, Vice President, Marketing & Elina Heino, markkinointipäällikkö, Lumene Oy 

  • Kerro ystävillesi