Skip to content

Nanso 90 vuotta -henkilöstötapahtuma 20.8.2011

Nanso on vuonna 1921 perustettu yritys, joka vaalii kestävää kehitystä ja laatua. Nanso Groupin tuotemerkit: Nanso, Black Horse ja Finnwear sekä sukkamerkit Vogue, Norlyn, Amar, Finnwear ja KS.

Vuonna 2011 Nanso täyttää 90 vuotta ja Nanson johto päätti juhlistaa juhlavuotta yritystoimintansa kannalta tärkeimmän resurssinsa kanssa – henkilöstönsä. Suunnittelun lähtökohtana oli nansolaisten toiveet ja tavoitteet päivälle. Juhlalla haluttiin kiittää henkilöstöä, antaa mahdollisuus tavata kollegoita ympäri Suomen, vahvistaa me-henkeä ja antaa eväitä tuleville ajoille.

Juhlavuoden pääjuhlaa vietettiin Nokialla Nanson tehtaalla. Eventgarden suunnitteli ja toteutti kaksi juhlaa haastaviin tapahtumapaikkoihin; tehtaan piha-alueelle ja 800m2 entisen neulomon tiloihin. Päivä vietettiin pääosin ulkona erilaisten aktiviteettien parissa reippaalla ja iloisella asenteella. Iltajuhlaa varten Eventgarden oli suunnittellut 20-luvun glamour-teemaisen juhlan. Koko tehdashalli oli somistettu teeman mukaisesti, myös ohjelma tuki teemaa. Oli huikeaa nähdä 400 nansolaisen tanssivan charlstonia ajanhenkeen pukeutuneena. Aikamatka glamourin maailmaan oli tosi.

Ohjelmassa mm. aktiviteetteja ulkona ja sisällä, luentoja, muotinäytös, aktivoivaa ohjelmaa iltajuhlassa, musiikkia, valokuvausta, glamour-karaokea, show-tanssia…

Eventgarden hoiti koko juhlan sisältösuunnittelun ja tuotannon suunnittelun ja toteutuksen, johon kuului myös ihmisten logistinen liikuttelu ja kutsuprosessi sekä ilmottautumisten vastaanotto ja hallinta. Vastaanotto oli sydäntä lämmittävää, nansolaiset olivat iloisia ja ottivat osaa kaikkeen täysin rinnoin. Juhlatilat oli usean juhlavieraan päivittäinen työpaikka ja sen näkeminen 20-luvun teemaan somistettuna oli monille yllätys, jopa niin etteivät he osanneet enää liikkua tehtaalla.
Eventgarden / BSG Marketing Oy 

”Halusimme järjestää henkilöstöllemme mieleenpainuvat juhlat yhtiömme 90-vuotisen taipaleen kunniksi, ja onnistuimme siinä erinomaisesti. Koko päivän kestävä tilaisuus järjestettiin elokuussa omissa tiloissamme Nokialla, joten juhlista saatiin juuri meidän näköisemme: somistuksessa ja lavasteissa oli oivaltavasti hyödynnetty omia tuotteitammeja kuosejamme. Sekä päivä- että iltaohjelmassa toteutui hyvin tavoitteenamme ollut yhteisöllisyyden edistäminen, ilo ja henkilöstön hemmottelu. Tunnelmaoli rento ja 1920-luvun teema oli varmasti monelle elämys. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä juhlien ammattimaiseen toteutukseen. Monet nansolaiset ovat todenneet, että nämä olivat yhtiömme historian parhaat juhlat.”
Leena Syrjälä, Nanso Group, Toimitusjohtaja

  • Kerro ystävillesi