Skip to content

Pako – jo yli 300 ryhmää on paennut vankilasta

Vihjeiden avulla ja luovaa mielikuvitusta käyttäen pyritään pakenemaan vankilan muurien ulkopuolelle. Paon aikana kierretään vankilaa ja ratkotaan tiukkoja, nokkeluutta, ketteryyttä sekä voimaa vaativia tehtäviä. Jo yli 300 tyytyväistä ryhmää on kokenut Paon Hotel Katajanokalla vuodesta 2007 alkaen.

Asiakaskommentteja:

”Tapahtumantuottajan puolelta hieno heittäytyminen rooleihin ja vanginvartija ”Söderström” sai porukan hyvin järjestykseen. Henkilöstö tuntui olevan tyytyväinen ja palkinnot mieleisiä. Kiitos.”

”Kaikki toimi täydellisesti – en tiedä mitä olisi voinut paremmin hoitaa. Sain kaikilta osallistujilta vain ja ainoastaan hyvää palautetta ohjelmasta. Tästä ohjelmasta on kiitelty vielä tänäänkin monelta suunnalta.”

”Kiitos osallistujien mukaan hauskasta Pako-ohjelmastanne. Myöskin minä ohjelman tilaajana olen täysin tyytyväinen asioidessani Eventgardenin kanssa.”

”Kieli vaihtui lennosta, koska melkein puolet ihmisistä olivat ulkomaalaisia. En itse edes ajattele asiaa, koska työkieli on englanti ja aina puhutaan englantia töissä, joten unohdin kokonaan asiasta mainita. Mutta onneksi englanninkielen taso oli rastihenkilöillä niin hyvä, ettei se tuottanut ongelmia! Ja hyvä näin, olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme, kaikki sujui loistavasti.”

Lue lisää:
Hotel Katajanokalle suunnitellut tapahtumakonseptit 

  • Kerro ystävillesi