Skip to content

”Sähköä ilmassa” – Phoenix Contact 20 vuotta Suomessa 5.10.2011

Aloitimme vuoden 2011 alussa yhteistyön Phoenix Contactin kanssa heidän juhlavuotensa päätapahtuman suunnittelusta Messukeskukseen. Phoenix Contact on kansainvälisesti voimakkaasti kasvava 80 –vuotias sähköisen liitäntätekniikan ja automaatioteknologian toimittaja ja toiminut Suomessa 20 vuotta. Tätä virstanpylvästä juhlistettiin lähes 400 vieraan voimin lokakuussa.

Eventgarden hoiti tilaisuuden avaimet käteen –periaatteella. Eventgardenin varmalla otteella suunniteltiin tapahtuman sisältö, tuotantosuunnittelu kokonaisuudessaan ja tapahtumavalvonta. Ilta oli rennon riehakas ja kunnioitti tyylikkäällä tavalla Phoenix Contactia ja sen asiakkaita. Ohjelmasta vastasivat muun muassa High Heels Cabaret Showllaan ja valloittava Laura Voutilainen, juontajana toimi Marianna Bruno. Ilta oli oli onnistunut ja vieraat kiittelivätkin hyvää tunnelmaa ja hyvin sujuneita järjestelyitä.

”Yrityksemme 20-juhlien suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin. Halusimme, että tilaisuus on mieleenpainuva, ammattitaidolla toteutettu ja yrityksemme näköinen. Siinä onnistuimme! Iloisissa juhlatunnelmissa viihdyttiin alkumetreiltä illan viimeiseen minuuttiin asti; kiitos onnistuneen toteutuksen! Yhteistyö Eventgardenin kanssa oli sujuvaa ja heidän osaamiseensa oli helppo luottaa.”
Phoenix Contact Oy:n juhlatoimikunta

  • Kerro ystävillesi