Skip to content

YTK Winter Wonderland 2017

Asiakkaan inspiraationa noin 100 hengen henkilöstöjuhlan järjestämiselle pikkujouluaikaan toimi edellisvuoden upea ja mieleenpainuva matka Lappiin, aitoon talven ihmemaahan. Henkilöstöjuhlaa vietettiin talvella 2016 Levillä kauniin lumisen luonnon ympäröimänä, ja työntekijöitä haluttiin muistuttaa tulevassa juhlassa Levin reissusta sekä tuoda talven ihmemaa myös eteläiseen Suomeen keskelle tummaa marraskuuta.

Tapahtumapaikaksi valikoitui Loimaan Heimolinna, joka tilana on hyvin perinteinen juhla- ja konserttitila, seinien alaosa on väritykseltään ruskeansävyinen, ja muutkin materiaalit ovat lämpimiä sävyjä ja puupintaa. Tila on alueella hyvin tunnettu ja osallistujat eivät osanneet lainkaan odottaa mikä heitä oli vastassa tilaan saavuttaessa.
Toteutimme Loimaan Heimolinnaan oikean talven ihmemaan – Winter Wonderlandin. Toimme tilaan oikeita kuusia, kilokaupalla ”lunta” ja kaiken kruunasi tarkkaan mietityt yksityiskohdat. Aitojen kuusten tuoksu, jääkristallit ja kuusenoksilta kurkkivat metsäneläimet ja linnut loivat taianomaisen metsäisen tunnelman. Pöytiin tehdyt kauniit asetelmat, glitterin säihke ja tarkkaan mietitty valaistus kruunasi tilan muutoksen satumaailmaksi. Valkoisen ja sinisen sävyinen somistus kimalluksella höystettynä onnistui isoon kaksikerroksiseen tilaan upeasti.

”Juhlat sujuivat loistavasti! Yllätys säilyi ja porukka olikin äärettömän ihastuksissaan, miten Heimolinna oli saatu niin kauniiksi. Virkistystoimikunta on saanut paljon kiitosta upeista juhlista. Kiitos teille!” Anne Rautu, YTK

Onko sinulla tapahtuma suunnitteilla? Anna meidän auttaa:
Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä.

 • Kerro ystävillesi

 • Eventgarden

  Tapahtumatoimisto Eventgarden yhdistää kohtaamiset verkossa ja kasvokkain tuloksellisesti sekä luovasti.
 • Tilaa uutiskirje

 • Sertifikaatit

  Suomen Vahvimmat
 • Yhteystiedot

  Eventgarden / Revoltti Oy


  Käyntiosoite:
  Mestaritalo
  Pursimiehenkatu 26 c, 7 krs.
  00150 Helsinki


  Postiosoite:
  Tehtaankatu 27-29 D
  00150 Helsinki


  Tietosuoja