EN

BSG mukana tapahtumatuottajan koulutusohjelmassa Edupolissa

BSG Marketing Oy:n Heidi Ekholm-Talas ja Tomi Paajanen ovat olleet mukana suunnittelemassa uutta koulutusohjelmaa Edupolin Maaria Piukkalan, Idea ja Tuotanto Wolt Oy:n Jyri Räsäsen sekä Pågå Oy:n James Ennoilan kanssa. Kyseessä on matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto ja suuntautumisvaihtoehtona tapahtumatuottaja. Koulutus keskittyy nimenomaan yritystapahtumapuoleen. ”Olemme edelläkävijöitä yritystapahtumapuolen aikuiskoulutuksessa ja koulutus on herättänyt positiivista kiinnostusta allalla toimivien parissa”. kommentoi Heidi Ekholm-Talas. He toimivat myös kouluttajina ja tarjoavat työharjoittelupaikkoja tutkinnon suorittajille. Koulutusohjelma on erittäin tervetullut kasvavalle tapahtumamarkkinoinnin alalle. On tärkeää saada lisää ammattitaitoista väkeä alalle ja kouluttaa jo alalla toimivia.

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto, tapahtumatuottajan osaamisala

(Valtionosuusjärjestelmän piiriin kuuluva peruskoulutus)

Työskenteletkö ilman soveltuvaa tutkintoa ohjelmapalvelu- tai tapahtumatuotannossa? Suunnitteletko tai toteutatko tapahtumia vapaa-ajallasi musiikki- tai kulttuuriyhdistyksessä, harraste- tai ystävyysseurassa?

Tapahtumatuottajana suunnittelet ja markkinoit, myyt, tuotat ja toteutat asiakaslähtöisiä yleisö- ja yritystapahtumia. Voit työskennellä esimerkiksi tapahtumatuotantoyrityksissä, yhdistyksissä tai säätiöissä, matkailukeskuksissa, kunnissa tai itsenäisenä yrittäjänä.