EN

MONIPUOLISIA TAPAHTUMAPALVELUITA YRITYKSILLE, YHDISTYKSILLE JA JULKISILLE TOIMIJOILLE

Monipuolisesti erilaisia tapahtumia

Tapahtumatuotannot

Tapahtumien suunnittelu, tekninen toteutus, projektinjohto ja tuotanto. Pidämme kaikki langat käsissämme ja pääset nauttimaan tapahtumasta stressittä.

Tiimiaktiviteetit

Eri kokoisille tiimeille tai esimerkiksi työhyvinvointipäiviin soveltuu loistavasti pienryhmäaktiviteetit, kuten rakastettu Amazing Helsinki.

Virtuaalitapahtumat

Studiomme ja monipuolinen tapahtumatuotantotekniikkavalikoimamme takaavat onnistuneet virtuaali- ja hybriditapahtumat.

Avaimet käteen -tapahtumatuotantoa

Palveluihimme sisältyvät tapahtumasuunnittelu, projektinjohto ja tuotanto. Näin sinä voit rentoutua ja luottaa siihen, että järjestämäsi tapahtuma onnistuu toiveidesi mukaisesti. Kun ulkoistat tapahtumatuotannon meille, me vastaamme kokonaisuudesta!

Tapahtumatuotannossa on monia liikkuvia palasia, joihin sisältyvät esimerkiksi suunnittelu, alihankkijayhteydet, sopimukset, tuotantokäsikirjoitus, kutsuprosessi, turvallisuussuunnitelma, tapahtuman valvonta sekä tapahtuman rakennus ja purku. Järjestäessäsi tapahtuman kanssamme huolehdimme siitä, että kokonaisuus toteutetaan yksityiskohtiaan myöden ammattitaidolla. Näin voit huoletta jättää tapahtumatuotannon tehtävät ammattilaisille ja nauttia onnistuneista juhlista muiden joukossa.

Palvelemme sinua muun muassa näissä tapahtumissa:

Asiakastapahtumat

Henkilöstötapahtumat

Seminaarit ja koulutukset

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Webinaarit

Tiimiaktiviteetit

Vuosijuhlat

Lanseeraukset ja messut

Elämystapahtumat

Cocktail-tapahtumat

Keikat ja bileet

Perhehyvinvointitapahtumat

Täyden palvelun tapahtumatuotantoa

Eventgarden juhlii tänä vuonna 20-vuotis syntymäpäiviään. Olemme järjestäneet asiakkaillemme jo yli 2000 upeaa tapahtumaa ja sen vuoksi voimmekin todeta, että tiedämme mitä teemme.

Asiakaspalvelumme kiteytyy viiteen arvoomme, jotka näkyvät aina kaikessa toiminnassamme:

  • Luotettavuus: Tavoitteemme on luoda kestäviä asiakassuhteita. Vaikka luovat ideamme saattavatkin välillä olla vauhdikkaita tai normaalista poikkeavia, toteutamme tapahtumat aina luotettavasti ja turvallisesti.
  • Innostus: Olemme aidosti innoissamme jokaisesta asiakkaamme tapahtumasta ja toteutamme tapahtumat aina täydellä sydämellä.
  • Luovuus: Jotta tapahtumasta jää osallistujille hyvä muistijälki, täytyy tapahtuman olla luovasti ja yllätyksellisesti toteutettu.
  • Tinkimättömyys: Tapahtumia järjestäessä eteen tulee väistämättä ongelmia. Vahvuutenamme koemmekin nopean ongelmanratkaisun ja varautumisen – viemme hommat kunnialla maaliin saakka. Siksi tapahtumamme ovat ensiluokkaisia.
  • Muuntautumiskyky: Asiakkaamme on aina toimintamme keskiössä ja olemme siksi joustavia ja reagoimme toiveisiin nopeasti.

Tapahtumien järjestäminen vaatii todella hyvän koordinointitaidon, jotta jokainen osa-alue tulee otettua huomioon, budjeteissa pysytään ja aikataulukin pitää. Olemme tapahtumatuotannon konkareita ja omat tapahtumatuottajamme ja -työntekijämme takaavat, että voit nauttia juhlista ja niiden järjestämisestä stressittä. Me hoidamme kaiken – sinä voit luottaa tapahtuman käsiimme!

Olipa kyseessä virtuaali- tai hybriditapahtuma, asiakastilaisuus, henkilöstöjuhlat, seminaari, messut tai yleisötapahtuma, löydämme juuri sinulle sopivan toteutusmallin. Huolehdimme, että tapahtumasi ääni-, valo- ja videotekniikka toimivat moitteettomasti ja muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Eventgardenilta löytyy kattava äänentoisto-, valaistus-, video- ja tapahtumarakennekalusto sekä laaja valikoima teemasomisteita.

Nykyajan tapahtumissa on usein ainakin jokin virtuaalinen osuus ja siksi meiltä löytyykin hyvä studio hybridi- ja virtuaalitapahtumien järjestämiseen. Lue lisää studiosta täällä.

Tapahtumatilan valinnalla on ratkaiseva merkitys onnistuneen tapahtuman luomiseksi. Tunnemme 20 vuoden kokemuksella Suomen suurten kaupunkien tapahtumatilat kuin omat taskumme ja osaamme siksi suositella juuri oikean tapahtumatilan jokaiseen tapahtumaan.

Oli kyse koulutuksesta, Great Gatsby -juhlista tai 70-luvun diskoteemajuhlista, somisteita ja rekvisiittaa tarvitaan aina. Pienelläkin tilan somistamisella osallistuja voidaan kuljettaa ihan toiseen maailmaan. Eventgarden omistaa laajan somiste- ja rekvisiittavaraston, jota hyödynnetään tapahtumatuotannoissa.

Tarjoamme laajan valikoiman valmiita teemoja viihteellisiin tapahtumiin, kuten henkilöstöjuhliin. Pienemmille tiimeille tai esimerkiksi perhehyvinvointipäiviin soveltuu usein tiimiaktiviteetit, kuten rakastettu Amazing Helsinki. Tutustu tiimiaktiviteetteihin täällä.

Oleellinen osa melkeinpä mitä tahansa tapahtumaa on ruokailu ja juomatarjoilu. Eventgardenilla on laaja kumppaniverkosto ja osaamme valita soveltuvan cateringin tilaisuuden luonteesta riippuen.

Kutsuprosessi voi usein viedä paljon aikaa juhlien järjestäjältä. Hyvin toteutettu kutsuprosessi auttaa kuitenkin tapahtuman tavoitteiden saavuttamisessa sekä tapahtuman elinkaaren pidentämisessä ja jälkimarkkinoinnissa.

Palveluumme kuuluu kutsuprosessin suunnittelu, toteutus, ilmoittautumisten hallinta ja tietojen kerääminen. Suunnittelemme ja laadimme kutsukirjeet, lähetämme kutsut sähköisesti, muistutamme ilmoittautumistilanteesta ja tuotamme raportit asiakkaan käyttöön. Mikäli kutsu halutaan toimittaa printtinä, myös tämä onnistuu meidän toimestamme.

Kutsuprosessiin sisältyy personoitu kutsukirje ja ilmoittautumissivu, sähköisen kutsun lähetys, muistutukset ja kiitoskirje sekä raporttien tuottaminen ja toimittaminen.

Vastaamme mielellämme myös tapahtuman graafisten materiaalien visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja tuotamme materiaalit painovalmiiksi.

Usein luovan alan osaajia tarvitaan jossain tapahtuman vaiheessa – oli sitten kyseessä tapahtumailmeen suunnittelu, kutsun suunnittelu tai tapahtuman taltiointi. Ammattimaiset luovan alan osaajamme palvelevat teitä kaikissa tapahtumatuotannoissa.

Musiikki on tärkeä osa kaikkia viihteellisiä tapahtumia. Eventgardenilla on suorat yhteydet huippuesiintyjiin, jotka tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen!

Juontaja tai tapahtumaisäntä/emäntä on yleensä tärkeä tapahtuman struktuurin kannalta, jotta tapahtuman osallistujat tietävät mitä odottaa ja tietävät missä välissä on esimerkiksi järkevää käydä baarissa. Laajan verkostomme kautta hankimme tapahtumaanne juontajan sekä mahdolliset ohjelmanumerot osallistujien viihteeksi.

Tiesitkö, että Suomessa tapahtumissa tulee jokaista 100 osallistujaa kohden olla 1 järjestyksenvalvoja? Meidän järjestyksenvalvojamme pitävät huolen, että tapahtumanne sujuvat onnistuneesti ilman häiriöitä tai vaaratilanteita.

Kumppanisi yksittäisissä tapahtumissa tai pitkäjänteisessä tapahtumayhteistyössä

Olemme tapahtumatuotannon ammattilaisia ja palvelemme sinua mielellämme yksittäisissä tapahtumissa. Solmimme kuitenkin myös pidempiä tapahtumatuotannon sopimuksia, sillä pitkäjänteisen yhteistyön kautta opimme tuntemaan sinut/yrityksenne paremmin ja pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin tulevaisuudessa.

Eventgarden Studio

Eventgardenilta luonnistuvat myös modernit virtuaali- ja hybriditapahtumat. Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva studiomme on uusimmalla teknologialla varustettu ja soveltuu siten vaativampiinkin virtuaalitoteutuksiin.

Monipuolisessa ja muuntautuvassa studiossamme järjestät onnistuneesti esimerkiksi seminaarit, koulutustilaisuudet, vuosikatsaukset, henkilöstöjuhlat, keynote-puheet ja keskusteluohjelmat. 

Virtuaalitapahtuman julkaisualustana voidaan käyttää joko sinulle räätälöityä tapahtumasivua tai muita kanavia kuten YouTubea tai Microsoft Teamsia. Oma lähetysalustamme mahdollistaa esimerkiksi seuraavat toiminnot:

  • Ulkoasun brändäys ja tapahtumainfot sivustolle
  • Vahva tunnistautuminen ja salaus
  • Viestiseinä, kysely- ja äänestystoiminto, emojien käyttö lähetyksen aikana
  • Osallistujatietojen kerääminen ja luovuttaminen lähetyksen jälkeen tilaajalle

Tapahtumien tekninen tuotanto

Olipa kyseessä virtuaali- tai hybriditapahtuma, asiakastilaisuus, henkilöstöjuhlat, seminaari, messut tai yleisötapahtuma, löydämme juuri sinulle sopivan toteutusmallin. Huolehdimme, että tapahtumasi ääni-, valo- ja videotekniikka toimivat moitteettomasti ja muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Eventgardenilta löytyy kattava äänentoisto-, valaistus-, video- ja tapahtumarakennekalusto sekä laaja valikoima teemasomisteita.

Tapahtuma osana markkinointiviestintää

Tapahtuma on tehokas ja kohderyhmätarkka media markkinoinnille.

Vaikuttavana markkinointiviestinnän välineenä hyvin suunniteltu ja rakennettu tapahtuma vahvistaa yrityksen imagoa sekä edistää myyntiä. Tapahtumamarkkinointi antaa asiakkaalle mahdollisuuden kontrolloida asiakaskohtaamista aivan toisella tavalla, kuin muissa medioissa.

Tapahtumia voidaan hyödyntää myynnin ja markkinoinnin lisäksi myös esimerkisi työnantajamarkkinoinnissa ja työnantajamielikuvan rakentamisessa. Potentiaalisille työntekijöille tai nykyiselle henkilöstölle suunnatut, laadukkaat tapahtumat maksavat itsensä takaisin monipuolisempana ja laajempana työnhakijajoukkona, parempana työhyvinvointina, kehittyneenä yrityskulttuurina, tehokkuutena ja myynnin kasvuna

Valmiit teemakonseptit

Oktoberfest

After ski

Great Gatsby

Love Boat

Maalaismarkkinat

Venetsialaiset

Hollywood

Las Vegas

Festarit

80-luku

Suomifilmi

Rantaloma

Tiimiaktiviteetit

Eri kokoisille tiimeille tai esimerkiksi työhyvinvointipäiviin soveltuu loistavasti pienryhmäaktiviteetit, kuten rakastettu Amazing Helsinki.

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen yhteydenottolomake tai pyydä yksityiskohtainen tarjous alla olevan napin takaa!