EN

Haluatko järjestää kanssamme onnistuneen tapahtuman?

Täytä oheinen yhteydenottolomake tai pyydä yksityiskohtainen tarjous alla olevan napin takaa!

0
Vuotta
0 +
Toteutettua tapahtumaa
0
Suurimman tapahtumamme osallistujamäärä

Eventgarden - Täällä kasvaa tapahtumia

Vuonna 2002 perustettu Eventgarden on tapahtumatuotantoja toteuttava yritys. Juuremme juontuvat seikkailuelämysten ja -tapahtumien toteutuksiin Pohjois-Suomessa, mutta vuosien mittaan olemme laajentaneet palveluntarjontaamme myös kokonaisvaltaisiin tapahtumatuotantoihin, tapahtumatekniikkaan ja virtuaalitapahtumiin. Kunnioitamme kuitenkin edelleen Eventgardenin juuria, ja siksi palveluihimme sisältyy edelleen tiimiaktiviteetit ja seikkailuelämykset. Pohjois-Suomen karun kauniissa luonnossa järjestetyt seikkailuelämykset näkyvät myös uudistuneessa ilmeessämme.

Vuosien mittaan olemme laajentaneet toimintaamme maantieteellisesti ja nykyään toteutammekin tapahtumia kaikkialla Suomessa sekä kansainvälisesti.

Intohimomme on suunnitella ja toteuttaa uniikkeja elämyksellisiä tapahtumia. Tapahtumien kävijöiden kokemus ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Näiden 20 vuoden aikana olemme toteuttaneet yli 2000 erilaista tapahtumaa asiakkaillemme. Olemme palvelleet niin pieniä perheyrityksiä kuin suuria ja kansainvälisiä pörssiyrityksiäkin. Teemme mielellämme yhteistyötä myös julkisen sektorin kanssa.

Mikäli valitset meidät tapahtumatuottajaksesi, saat kumppaniksesi luovan, muuntautumiskykyisen, joustavan ja tehokkaan tiimin. Mikäli sinua mietityttää jokin, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Yhteystiedot

Tuotanto

Arne Landtman

Yleisötapahtumat

Oskar Stubb

Tapahtumatekniikka

Toimisto & studio

Asiakkaitamme: