EN

Pako ehdolla Best of Helsinki 2009 Incentive-kategoriassa

Pako.jpgEventgardenin ideoima ja tuottama Pako Hotel Katajanokalla on valittu ehdolle arvostetun Best of Helsinki 2009 kilpailun Incentive-kategoriaan.

Huippusuosittu Pako oli Eventgardenin kysytyin tapahtumakonsepti vuonna 2008. Vihjeiden avulla ja luovaa mielikuvitusta käyttäen pyritään pakenemaan vankilan muurien ulkopuolelle. Paon aikana kierretään vankilaa ja ratkotaan tiukkoja, nokkeluutta, ketteryyttä sekä voimaa vaativia tehtäviä. Vieraat on puettu vangeiksi ja oppaina toimii vanginvartija, poliiseja sekä lääkäri. Kuka pääsee karkuun ja kenet vartija pysäyttää? Tiukka taistelu vapaasta elämästä alkaa. Jatkuuko sinulla vesi ja näkkileipä -kuuri vai pääsetkö nauttimaan leveämmästä leivästä?

Mikä on parasta Helsingissä?

Helsinki on idän ja lännen kulttuurien kohtauspaikka, jossa urbaani elämäntyyli kohtaa luonnonläheisyyden. Meren ja saariston ympäröimänä se tarjoaa vieraalleen loputtoman määrän mahdollisuuksia. Näitä mahdollisuuksia esittelevät Best of Helsinki Awards -äänestyksen ehdokkaat. Ne edustavat alansa persoonallista parhaimistoa ja kuvaavat eri tapoja nauttia Helsingistä.

ÄÄNESTÄ PAKO VUODEN PARHAAKSI TÄSTÄ