EN

Seikkailu Saaressa ehdolla Best of Helsinki 2010 Incentive-kategoriassa

Eventgarden on saanut jälleen ehdokkaan arvostetun Best of Helsinki 2010 kilpailun Incentive-kategoriaan. Vuonna 2009 ehdolla oli Pako Hotel Katajanokalla ja tänä vuonna Seikkailu Saaressa.

Eventgardenin merihenkinen ja hauska tiimiaktiviteetti Sirpalesaaressa nostattaa yhteishenkeä ja opettaa ryhmää toimimaan yhdessä. Luovuutta ja kekseliäisyyttä vaativat tehtävät, innostavat oppaat sekä upea luonto sekä maisemat yhteenpaketoituna toimii henkilökunnan virkistyspäivän teemana, joka muistetaan. Helsingin edustalla Sirpalesaaressa sijaitseva Kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden parhaat suomalaiset ja saariston herkut sekä kaupungin upeimmat merimaisemat vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Mikä on parasta Helsingissä?

Helsinki on idän ja lännen kulttuurien kohtauspaikka, jossa urbaani elämäntyyli kohtaa luonnonläheisyyden. Meren ja saariston ympäröimänä se tarjoaa vieraalleen loputtoman määrän mahdollisuuksia. Näitä mahdollisuuksia esittelevät Best of Helsinki Awards -äänestyksen ehdokkaat. Ne edustavat alansa persoonallista parhaimmistoa ja kuvaavat eri tapoja nauttia Helsingistä.

ÄÄNESTÄ SEIKKAILU SAARESSA VUODEN PARHAAKSI TÄSTÄ

LATAA SEIKKAILU SAARESSA ESITE TÄSTÄ (PDF)