EN

ABB Oy Motors & Generators Street Party

Tavoitteena oli järjestää henkilöstölle rennot, hauskat ja teemalliset pikkujoulut huomioiden pitkä historia henkilöstötapahtumista, eli teemaksi toivottiin jotain hieman tavallisuudesta poikkeavaa!
Jaa tarina:

Vieraita tapahtumaan tuli lähes 600 ja tapahtumatilaksi valikoitui The Circus-yökerho Helsingin keskustasta. Teeman mukaisesti suunniteltiin graafinen ilme ja tapahtuman markkinointimateriaalit, sekä somistus. Illan tarjoilut koostuivat amerikkalaisesta, korealaisesta ja marokkolaisesta katukeittiöpisteistä, joista vieraat saivat vapaasti käydä noutamassa syötävää. Useat pelipisteet innoittivat testaamaan voimia tai tarkkuutta ja DJ piti tanssijalan liikkeessä. Illan orkesteri Gizy & Groove Company soitti tuttuja hittejä villiten juhlakansan hurjiin tanssisuorituksiin ja karaokessa pääsi esittelemään omat laulutaitonsa. Laulajia riitti koko illan ajaksi, se oli selkeästi yksi suosituimmista aktiviteeteista. Tapahtuma sai paljon kiitosta vierailta!

”Asiakaan kannalta tilaisuus meni juurikin kuten olimme yhdessä sopineet. Järjestelyt toimivat kitkatta ja isännät saivat rauhassa osallistua henkilöstöjuhlaan muiden vieraiden muassa. Ruuasta ja tilasta tuli positiivista palautetta: ruoka oli hyvää ja tila toimiva, eikä kuljetuksiinkaan mennyt turhaan aikaa/rahaa, vaan kaikki pääsivät helposti perille. Kaiken kaikkiaan todella onnistuneet bileet ja hyvä yhteistyö Eventgardenin kanssa!”

Mari Kostiainen
Executive Assistant
ABB Oy Motors & Generators

Haluaisitko sinäkin järjestää Street Party -teemaiset juhlat?