EN

Alma Media Markkinapaikkojen Seminaari & Dracula Event Vanajalinnassa

Järjestimme vuorokauden mittaisen sisäisen koulutustapahtuman, joka huipentui Dracula Event -teemajuhliin.
Jaa tarina:

Vanajanlinna tarjosi hyvät puitteet sekä seminaarille, iltajuhlaan ja majoittumiselle. Tila täydensi loistavasti valittua teemaa ja vieraiden huikeat asut kruunasivat illan.

Tilojen somistuksesta vastasi yhteistyökumppanimme Hey Look. Ohjelmassa oli tietysti itse Kreivi Draculan ja vampyyrinaisten vetämiä hauskoja aktiviteetteja, DJ sekä teeman mukaisesti puvustettu Elmeri bilebändi. Meno oli katossa koko tapahtuman ajan ja jo tapahtumassa saatu palaute lämmitti mieltä. ”Parhaat Markkinapaikkojen bileet ikinä” kuului monesta suusta.

”Halusimme tarjota Alma Media Markkinapaikkojen henkilöstölle ikimuistoiset juhlat Vanajalinnan upeissa puitteissa ja nostaa markkinapaikkojen sisäistä yhteishenkeä. Teemaksi valitsimme ajankohdan mukaisesti Horror -teeman vampyyrihengessä. Henkilöstömme panostus teeman mukaiseen pukeutumiseen oli huippuluokkaa, samoin Eventgardenin sisustuksella luoma tunnelma ja illan bilebändi. Järjestelyt niin päivän virallisessa kokouksessa, kuten illan juhlissakin toimivat loistavasti ja saimme mielettömän paljon positiivista palautetta. Kiitos Eventgardenin porukalle mahtavista juhlista!”

Marja Pylkkänen
toimitusjohtaja
Monster Finland

Oletko suunnittelemassa teemajuhlia? Eventgardenilta löytyy useita valmiita teemakokonaisuuksia!