EN

Alma-talon avajaiset / perhepäivät

Suunnittelimme ja tuotimme Alma Median perhepäivän, jossa koko perhe pääsi tutustumaan taloon ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta!
Jaa tarina:

Alma Median uusi toimitalo, ”Alma-talo”, valmistui ensimmäisenä Töölönlahden alueen uusista toimistorakennuksista. Suunnittelimme ja tuotimme Alma Median perhepäivän, jossa koko perhe pääsi tutustumaan taloon ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta. Edellisenä päivänä järjestimme myös Alma Median asiakkaille avoimet ovet -tilaisuuden. Iloiset oppaamme vastasivat talokierroksista, joita tehtiinkin melkein 30. Perhetapahtuman seremoniamestarina toimi Maddaleena-nukke, joka veti lapsille huisin hauskan karaokesession. Muumi ja Pikkumyy viihdyttivät perheen pienimpiä ja DJ tanssitti vieraita. Maskottihahmot loivat tunnelmaa ja lapset saivat teettää kasvomaalauksen itselleen. Hauskan päivän kruunasi herkkuja notkuvat pöydät.

”Teimme yhteistyössä Eventgardenin kanssa kaksi peräkkäistä tapahtumaa. Perjantaina 8.3. vietimme Alma-talon avajaisia asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lauantaina 9.3. vietimme Alma-talon perhepäivää, perhepäivä olikin ensimmäinen laatuaan Alma Mediassa. Molemmat tilaisuudet sujuivat hienosti, tunnelma oli mukava ja vieraat pääsivät tutustumaan uusiin tiloihin talokierroksilla. Näin uusi Alma-talo vihittiin virallisesti käyttöön. Yhteistyö Eventgardenin kanssa sujui hienosti jo alusta alkaen. Koko projekti pysyi hyvin aikataulussa ja valmisteluissa oli huomioitu hyvin molempien tilaisuuksien luonne ja tarkoitus.”

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja
Alma Media Oyj

Oletko suunnittelemassa perhepäivää?