EN

Beneqin virkistystapahtuma

Beneqin virkistystapahtuma Kevätpörriäinen järjestettiin heidän omissa aulatiloissaan Espoon Olarinluomassa, jotka brändättiin käyttäen yrityksen omia teemavärejä.
Jaa tarina:

Alkuiltapäivään sijoittuvasta, kolmetuntisesta tapahtumasta ei puuttunut erilaisia aktiviteetteja: keskelle juhlatilan aulaa oli pystytetty kukkaseppeleidenvalmistuspaja, jossa kävi kuhina koko päivän ajan. Aulaan rakennetussa pakopelihuoneessa pääsi ryhmänä ratkomaan erilaisia, jännittäviä pulmia ja erillisessä pelisalissa saattoi haastaa itsensä tai toisen tarkkuutta vaativissa peleissä. Rentoon olotilaan oli enemmän kuin helppo päästä; siitä pitivät huolen hierontahuone, joogasalissa pidettävät joogatunnit sekä pihalta löytyvät sauna ja palju. Musiikista vastasi aulassa soittava DJ ja olipa juhlissa nimensä ja teemansa mukaisesti pörriäismaskottikin, joka viihdytti vieraita arpomalla.

Juhlissa pääsi maistelemaan erilaisia kahveja, oluita sekä suklaita ja ruokatarjoiluista vastasivat tapas-henkinen buffet sekä Hodarifillarin hotdog-koju. Popcorn-koneelta saattoi hakea tuoretta naposteltavaa ja baaripisteeltä kylmiä virvokkeita, ja pop up-vohvelikahvilan herkuista voi nauttia aurinkoisella ulkoterassilla.

Virkistyspäivä jatkui tunnelmallisella Majakkalaiva Relandersgrundilla, jonne tilauslinja-autot kyyditsivät juhlijat. Helsingin Meritullintorin laitamalla sijaitsevan Majakkalaivan yksityiskabinetissa saivat vieraat nauttia juhlavan päivänsä illasta merellisissä tunnelmissa, hyvän sään onnekkaasti jatkuessa aina yön tunneille saakka.
Eventgarden vastasi taidokkaasti koko tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta sen jokaista yksityiskohtaa myöten alusta loppuun ja huolehti, että yritys sai taatusti hauskan, virkistävän ja omannäköisensä tapahtuman.

Beneq

Oletko suunnittelemassa kevät- / kesäjuhlia?