EN

Biohit Oyj Murhamysteeri

Biohitin pikkujouluihin halusimme toteuttaa asiakkaan toiveisiin pohjautuen aivonystyröitä ja nauruhermoja koettelevan murhamysteerin!
Jaa tarina:

Asiakkaan toiveena oli järjestää pikkujoulut, joihin toivottiin ohjelmaksi showtyylistä murhamysteeriä noin 40 juhlavieraalle. Istuva illallinen haluttiin järjestää buffet-tyyliin, jonka oheen tehtäisiin viihdyttävä ja näyttävä show, joka olisi myös jonkin verran vieraita aktivoivaa. Show & dinnerin jälkeen loppuilta kuluisi omalla painollaan vapaalla seurustelulla ja hauskanpidolla. Järjestäjän roolissa tavoitteenamme oli ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla saada tuotettua tapahtumasta ikimuistettava, laadukas elämys kaikille juhlavieraille.

Ripaus teatteria, liveroolipeliä ja mysteeriä, kera hyvän ruoan ja juoman loivat pikkujouluille loistavan tunnelman.

Tilaksi valikoitui Magito, joka on Suvilahdessa sijaitseva juhlatila. Magito soveltui kokonsa puolesta Biohitin pikkujoulujen tilaksi loistavasti ja murhamysteerin jännittävä tunnelma sai lisää nostetta Suvilahden upeasta teollisuusympäristöstä. Toimme tilaan lisäksi hieman led-valonheittimiä tunnelmavalaistusta varten. Catering-kumppanina toimi laadukkaasta ja maukkaasta ruoasta tunnettu Soupster, jonka tarjonnasta päädyttiin kokonaisuuteen, jonka muodostivat kylmä alkuruokabuffet, lämmin ruoka sekä jälkiruoka ja kahvi.

Tilaisuus onnistui loistavasti, tila toimi erinomaisesti Murhamysteerin näyttämönä ja vieraat viihtyivät – se on ehdottomasti paras kiitos järjestäjälle.

Biohit Oyj

Oletko suunnittelemassa henkilöstöjuhlia?