EN

Boco IP:n aamiaisseminaarit

Eventgarden on vastannut useiden Boco IP:n tapahtumien teknisestä tuotannosta vuonna 2021
Jaa tarina:

Boco IP järjesti useita mielenkiintoisia virtuaaliseminaareja vuonna 2021, joiden teknisenä tuotantokumppanina Eventgarden toimi. Tapahtumia järjestettiin Boco IP:n omissa tiloissa, Eventgardenin Studiolla sekä Radisson Blu -hotellissa.

Eventgardenin studio Lauttasaaressa todettiin toimivaksi tapahtumatilaksi mm. siellä olevan monipuolisen virtuaalitapahtumatekniikan johdosta. Kaikki vuoden 2021 loppupuolen tapahtumat toteutettiin Eventgardenin studiolta, jossa Eventgardenin teknikot vastaavat teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella.

”Ennen vuotta 2020 olimme tehneet Boco IP:llä aamiaisseminaarit lähinnä livenä. Useasti aamulla tuli jonkin verran peruutuksia mille ei mahda koskaan mitään. Kun vallitseva tilanne pakotti meidät aamiaistilaisuuksien osalta myös miettimään muita vaihtoehtoja, jouduimme tosissamme miettimään kumppania jonka kanssa voisimme tehdä laadukkaita webinaareja. Löysimme Eventgardenin huippuosaajat – kun ensimmäinen pakkausseminaari oli ohi ja kiitoksia satoi aivan käsittämättömät määrät, oli selvää että laadukkaasti toteutetut webinaarit olivat Boco IP:n brändin kannalta se meidän oma juttu. Webinaariin osallistuneet antoivat palautetta erityisesti laadukkaista, sisältörikkaista ja huipputasoisista webinaarilähetyksistä. Tästä on helppo olla samaa mieltä – aina ajallaan aloitetut webinaarilähetykset ja huippulaadukkaat webinaaritallenteet elää aikaa. Eventgardenin huipputiimin kanssa on niin helppoa tehdä yhteistyötä, kun heillä on homma hallussa asiakkaan ei tarvitse ajatella teknistä toteutusta, vaan keskittyä sisältöön.”

Heidi Lautjärvi
Head of Marketing and Communications
Boco IP Oy Ab

Oletko suunnittelemassa virtuaalitapahtumaa?