EN

Deloitte Impact Day

Deloitte on yritysvastuun edelläkävijä ja järjesti nyt toista kertaa Impact Day henkilöstötapahtuman.
Jaa tarina:

Impact Day toteutettiin tällä kertaa viiden eri organisaation kanssa yhdessä. Mukaan valikoituivat Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, WWF, Suomen lasten ja nuorten säätiö sekä Tukikummit. Päivän tavoitteena oli saada aikaan konkreettisia ratkaisuja ongelmiin, joiden parissa järjestöt painivat. Tänä vuonna tarkoituksena oli antaa koko henkilöstön asiantuntijuus päivän ajaksi yleishyödyllisten järjestöjen käyttöön.

Impact Day suunniteltiin yhdessä 15/30 Researchin, Insano Productionsin ja Tapahtumatoimisto Eventgardenin kanssa. Tapahtumakokonaisuuteen sisältyi myös Deloitten TV-lähetys, joka toimi pohjustuksena päivän workshopeille. Fasilitaattoreina toimi Marko Kulmala, Susanna Rantanen, Mohamed El-Fatatry, Ville Lähdesmäki ja Markus Keränen. Tapahtumapaikkana toimi Kulttuuritehdas Korjaamo. Projektinjohdon haasteena oli luoda sujuva ja saumaton tapahtumakokonaisuus, joka koostui sisällöllisesti monipuolisesta ohjelmasta, sekä haastavasta teknisestä toteutuksesta.

”Tapahtuma onnistui hienosti ja viesti yritysvastuuteemasta ja sen viemisestä käytäntöön toimi hyvin. Porukka oli innostunutta ja motivoitunutta. Tapahtumien arvoa ulkoisena markkinointivälineenä pitää miettiä tapauskohtaisesti, sisäiseen viestintään ne sopivat erinomaisesti.”

Teppo Rantanen
toimitusjohtaja
Deloitte

Oletko sinäkin suunnittelemassa inspiroivaa henkilöstötapahtumaa?