EN

Fonecta seminaari

Fonectalle toteutettiin näyttävä tapahtuma täynnä mielenkiintoisia esiintyjiä ja puheenvuoroja!
Jaa tarina:

Insanon Marko Kulmalan kanssa suunnittelimme asiantuntijaseminaariin sisällön, jossa seminaaria tahditti mielenkiintoiset Insanon tuottamat videot, joissa nostettiin esiin hyvästä palvelusta tunnettuja yrityksiä, kuten Ravintola Muru, Kovanen Yhtiöt, Reitin Kala, St1 ja Eppu Normaali. Puhujakaarti oli huippuluokkaa ja Alexander Stubb, Marko Kulmala, Matti Apunen ja Jarmo Kekäläinen antoivat kuulijoilleen varmasti ajattelemisen aihetta monesta näkökulmasta.

Lämpiön tyylikkään Fonecta-ilmeen rakenteisiin toteutti Planex.  Tapahtuman juontajana toimi hurmaava Baba Lybeck ja viihdeosuudesta vastasi ihana Anna Puu yhtyeineen sekä Nat Newborn duo. Hyvä palvelu näkyi tapahtumatoteutuksessa alusta loppuun. ”Jamesit” smokeissaan ja iltapukuihin sonnustautuneet ”Hostessit” huolehtivat vieraiden viihtyvyydestä ja tarjolla oli mm. manikyyriä, kenkien kiillotusta ja räätälin neuvoja unohtamatta Fonectan huippuhyviä tarjouksia. Tapahtumatilaksi valikoitui tällä kertaa Grand Marina.

Tapahtumakumppaneiden vastuualueet
– Aikataulun laatiminen ja tuotanto
– Budjetinhallinta ja -raportointi
– Tilakartoitus, -yhteydet ja tarjoilut
– Sisällön suunnittelu ja yhteyksien hoitaminen (asiantuntijapuhujat, juontaja ja viihde)
– Visuaalinen suunnittelu ja toteutus
– Tilasuunnittelu ja esittelypisteiden rakentaminen
– Tekninen tuotanto
– Turvallisuustekijät
– Tapahtumahenkilökunta
– Tapahtuman johto tapahtumapäivänä

”Tapahtumat ovat tärkeä osa markkinointimixiämme. Niihin panostetaan ja niiden tulee saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteet. Pidän tärkeänä myös pysyvän muistijäljen jättämistä asiakkaillemme ja henkilökohtaista kontaktia tapahtumissa. Hyvän suunnittelun ja toteutuksen takia vuoden suurin asiakastapahtumamme 10.5.2012 ylitti niin asiakkaiden kuin Fonectankin odotukset.”

Ulla Koret
B2B-markkinointijohtaja
Fonecta

Oletko suunnittelemassa seminaaria?