EN

Keskuskauppakamarin Hybriditapahtumat

Eventgarden on vastannut useiden Keskuskauppakamarin tapahtumien teknisistä tuotannosta vuosina 2021 ja 2022
Jaa tarina:

Keskuskauppakamari on järjestänyt useita eri teemaisia hybridimallisia seminaareja vuosina 2021 & 2022, joissa on ollut poikkeuksetta esiintyjinä mielenkiintoisia ja tunnettuja luennoitsijoita. Eventgarden toimii tapahtumissa Keskuskauppakamarin teknisenä tuotantokumppanina avaimet käteen -periaatteella ja lisää tuotantoja on suunnitteilla.

Tapahtumapaikkoina ovat olleet Helsingin keskustassa sijaitsevien hotellien tapahtumatilat.
Suurin osa tapahtumista on toteutettu hybridiformaatilla, jossa osa puhujista ja yleisöstä osallistuvat tapahtumaan etänä. Tapahtumiin on usein kuulunut myös cocktail -tilaisuus tai illallinen.

Me Eventgardenilla uskomme, että tällainen hybridiformaatti on tullut jäädäkseen etenkin seminaari- ja koulutustyylisiin tilaisuuksiin.

Eventgarden on toiminut kumppaninamme useissa korkean profiilin seminaareissa vuoden 2021 keväästä alkaen. Yhteistyö on vaivatonta, joustavaa ja projektinhallinta erinomaisella tasolla. Eventgardenin henkilökunta on toteuttanut niin live- kuin hybridituotannot tyylikkäästi ja luotettavasti lehmänhermoisella ammattitaidolla ja ratkaisukeskeisellä osaamisella.”

Anne Pakkanen
Tapahtumatuottaja
Keskuskauppakamari

Oletko suunnittelemassa hybridi- / virtuaalitapahtumaa?