EN

Pakokonsepti

Jo yli 500 ryhmää on paennut vankilasta! Vihjeiden avulla ja luovaa mielikuvitusta käyttäen pyritään pakenemaan vankilan muurien ulkopuolelle. Kuka pääsee karkuun ja kenet vartija pysäyttää?
Jaa tarina:

Vihjeiden avulla ja luovaa mielikuvitusta käyttäen pyritään pakenemaan vankilan muurien ulkopuolelle. Paon aikana kierretään vankilaa ja ratkotaan tiukkoja, nokkeluutta sekä ketteryyttä vaativia tehtäviä. Varo vaan, ettet törmää vartijaan. Hän pistää karkulaiset hetkeksi eristykseen ja näin menetetään kallista aikaa. Voittajaryhmä on se, joka selvittää rastiradan parhaalla yhteishengellä, ketteryydellä ja oveluudella. Vieraille lainataan teeman mukaiset asut. Pako voidaan toteuttaa esimerkiksi kokoustilaisuuden jälkeen leikkimielisenä aktiviteettina. Paon jälkeen voidaan jatkaa iltaa Jailhouse Night -teematapahtumalla.

”Tapahtumantuottajan puolelta hieno heittäytyminen rooleihin ja vanginvartija ”Söderström” sai porukan hyvin järjestykseen. Henkilöstö tuntui olevan tyytyväinen ja palkinnot mieleisiä. Kiitos.”

”Kaikki toimi täydellisesti – en tiedä mitä olisi voinut paremmin hoitaa. Sain kaikilta osallistujilta vain ja ainoastaan hyvää palautetta ohjelmasta. Tästä ohjelmasta on kiitelty vielä tänäänkin monelta suunnalta.”

”Kiitos osallistujien mukaan hauskasta Pako-ohjelmastanne. Myöskin minä ohjelman tilaajana olen täysin tyytyväinen asioidessani Eventgardenin kanssa.”

”Kieli vaihtui lennosta, koska melkein puolet ihmisistä olivat ulkomaalaisia. En itse edes ajattele asiaa, koska työkieli on englanti ja aina puhutaan englantia töissä, joten unohdin kokonaan asiasta mainita. Mutta onneksi englanninkielen taso oli rastihenkilöillä niin hyvä, ettei se tuottanut ongelmia! Ja hyvä näin, olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme, kaikki sujui loistavasti.”

Useita asiakaskommentteja
Eventgarden Pako -konsepti

Oletko suunnittelemassa tiimiaktiviteettia?