EN

Styleroom.fi palvelun lanseeraus

Eventgarden oli A-lehtien kumppanina StyleRoomin lanseeraustilaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa.
Jaa tarina:

Tilaisuus järjestettiin tuparihenkeen yksityiskodissa. Projektiin sisältyi myös digitaalista videotuotantoa sosiaaliseen mediaan sekä sisustusalan vaikuttajarekisterin kokoamista. Styleroom-tuparit oli menestys ja tapahtumakonsepti herätti suurta kiinnostusta.

StyleRoomissa kohtaavat sisustamisesta kiinnostuneet, sisustamisen harrastajat, bloggaajat ja ammattilaiset.

StyleRoom on inspiroiva yhteisöpalvelu, jonka ytimessä ovat käyttäjien omat kotikuvat. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa omia sisustustyylejään, etsiä ideoita ja inspiraatiota, koota muiden sisustusideoista virtuaalisia leikekirjoja ja kommunikoida muiden käyttäjien kanssa. Palvelun käyttö on maksutonta ja se toimii niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Styleroom tuparit oli lehdistö- ja sidosryhmätilaisuus. Se järjestettiin Helsingin keskustan arvoasunnossa, joka kalustettiin Vepsäläisen toimesta varta vasten tapahtumaa varten. Aamiaistilaisuus keräsi tulijoita yli odotusten ja sai runsaasti kiitosta toteutuksestaan. Kokonaisuus oli mietitty jokaisen yksityiskohdan osalta. Viihteestä vastasi Pete Poskiparta, Vieraiden käytössä oli iPadit, joilla pääsi tutustumaan Styleroom.fi -palveluun paikan päällä. Korkeatasoinen catering ja runsaat give away -kassit takasivat vaikuttavan kokemuksen. Villasukkien jako ovella herätti ihastusta. Vieraat kehuivat tapahtumaa aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja tapahtuma nousi esiin myös blogeissa.

StyleRoom vierailee aina silloin tällöin julkisuudessa tunnettujen henkilöiden kodeissa, jotka kuvataan StyleRoomiin ja videoidaan. Eventgarden vastasi yhteydenpidosta julkisuuden henkilöihin sekä kuvausjärjestelyistä sisältäen visualistin ja haastattelijan työn. Kuvat ja videot tullaan jakamaan sekä StyleRoomissa että sen sosiaalisen median kanavissa.

StyleRoom

Oletko suunnittelemassa lanseeraustapahtumaa?