EN

BSG Marketing pääosakkaaksi Savexpo Finland Oy:hyn

Savexpo tarjoaa ratkaisuja rahan, energian ja ympäristön säästämiseen.

Savexpo Finland Oy luotsaamaan messuja

Savexpo on ensimmäinen laadukkaaseen ja säästävään tulevaisuuteen erikoistunut vuosittainen ilmaistapahtuma Suomessa. Se järjestetään ensimmäistä kertaa 18.–20. syyskuuta 2009 Vantaan Myyrmäkihallissa. Savexpo-konsepti sekä messutapahtuman hallinnointi ja toteutus siirtyivät 3.2.2009 alkaen Savexpo Finland Oy:n omistukseen.

”Savexpo-konseptia on suunniteltu ja kehitetty puoli vuotta ja sen taustalla on vahva messuosaaminen. Savexpo siirtyy liiketoimintakaupan myötä perustettavan Savexpo Finland Oy:n omistukseen ja me lähdemme nyt luotsaamaan tapahtuman toteutusta”, Savexpo Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heidi Ekholm-Talas kertoo.

Savexpo Finland Oy:n taustalla on vahva markkinoinnin, viestinnän ja myynnin osaaminen. Yhtiön omistavat BSG Marketing Oy ja Paraply Oy.

Säästävä kuluttaminen on tulevaisuutta

”Suomen tavoitteena on parantaa energiatehokkuutta 20 prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää meiltä jokaiselta tiikerinloikkaa energiatehokkuudessa”, tapahtuman virallisesti avaamaan lupautunut Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen sanoo.

”Maapallon ja elinympäristömme tilasta huolehtiminen on yhteinen asiamme. Ekologisen jalanjälkemme pienentämiseksi meidän on etsittävä ja löydettävä sekä kehitettävä ja otettava käyttöön uusia, säästäviä toimintamalleja kaikilla elämänalueilla. Savexpo tarjoaa ainutlaatuisen kohtaamispaikan tähän ajankohtaiseen ja tärkeään aiheeseen. Kannustamme yksilöitä ja yhteisöjä säästävään kuluttamiseen, joka pitää yhteiskuntamme pyörät pyörimässä ja mahdollistaa laadukkaan elämisen myös tuleville sukupolville”, Savexpo Finland Oy:n Maija Ilmoniemi kuvailee.

Savexpo on perustanut neuvottelukunnan kehittämään tapahtumaa. Tämän neuvottelukunnan jäsenistö koostuu eri taustaryhmistä, etujärjestöistä ja avainhenkilöistä.

Lisätietoja: www.savexpo.fi