EN

Eventgarden tukee: Koirien Turvakoti ja koirat siirtyvät puoleksi vuodeksi Suomeen!

Koirien Turvakodin tiedote: Nykyisessä asunnossamme tullaan tekemään kesän aikana suuri remontti ja talossa asuminen remontin aikana on täysi mahdottomuus. Koska sopivaa uutta tilaa ei ole löytynyt, saimme ajatuksen että voisimme muuttaa kaikkien Turvakodin koirien kanssa kesäksi Suomeen. Asiasta innostui myös Turvakodin pitkäaikainen tukija, tapahtumatoimisto Eventgarden, joka halusi tarjota kohdennettua tukea kattamaan koirien lentokuluja.

Olemme löytäneet Suomesta tarkoitukseen sopivan talon, johon koiramme ovat tervetulleita. Talo sijaitsee saaristomaisemissa n. 40 km Turusta Uudenkaupungin suuntaan.

Tulo Suomeen toteutetaan maalis- ja huhtikuun vaihteessa. Koska koiria Turvakodissa on tällä hetkellä 23, on ne pakko lennättää eri lennoilla, ja osa koirista on lyhyen aikaa kotihoidossa tutuissa perheissä kunnes itse olemme päässeet loppujen koirien kanssa perille Suomeen. Onneksemme lentoyhtiö on suostunut antamaan erikoisluvan tuoda koiria enemmän mitä normaaleilla lennoilla, ja kaikki koirat pääsevät suorilla lennoilla Suomeen.

Meille tarjoutuu nyt ensimmäisen kerran viiteen vuoteen mahdollisuus yhdessä matkustaa Suomeen ja voimme vihdoin myös tavata kauttamme adoptoituja koiria perheineen sekä tukijoitamme, ja tietysti muita läheisiä ihmisiä.

Toiminta Turvakodissa koirien kanssa jatkuu Suomen maisemissa lähes samanlaisena mitä täällä Espanjassakin. Koirat on hoidettava joka päivä ja toivomme, että löydämme lähiseudulta hyvän, kohtuuhintaisen ja ymmärtäväisen eläinlääkärin. Uskomme, että aika Suomessa on Turvakodin koirille elämyksiä täynnä, pääseväthän ne ensimmäisen kerran oikeaan metsään!!

Alkukesästä tulemme järjestämään koiratapaamisen Espanjasta adoptoiduille koirille. Hanke on vielä suunnitteluvaiheessa. Tiedotamme siitä hyvissä ajoin sivuillamme. Tapahtumassa tullaan kuvaamaan materiaalia ”Koirien Turvakoti Espanjassa” TV- sarjaan.