EN

Amazing Helsinki Race ehdolla Best of Helsinki 2011 kilpailussa

Eventgarden on saanut jälleen ehdokkuuden arvostetussa Best of Helsinki 2011 kilpailussa. Vuonna 2009 ehdolla oli Pako Hotel Katajanokalla ja vuonna 2010 Seikkailu Saaressa. Tällä kertaa ehdolla on Amazing Helsinki Race ja sarja on ensimmäistä kertaa avoin yleisölle.

Eventgardenin huumorilla höystetty seikkailu Helsingin kaduilla, tunnetuissa paikoissa sekä varsinkin niissä hieman tuntemattomammissa paikoissa. Tiimit kamppailevat toisiaan vastaan kilpailussa, jossa nokkeluus ja luovuus pistetään koetukselle – Seuraamalla vihjeitä ja suorittamalla hauskoja suomalaisuutta henkiviä tehtäviä ryhmät etenevät pisteeltä toiselle. Se joka dallaa katuja pisimpään, ei tässä pelissä välttämättä häviä. Menestys tehtävissä ja tiimihenki ratkaisee!

Mikä on parasta Helsingissä?

Helsinki on idän ja lännen kulttuurien kohtauspaikka, jossa urbaani elämäntyyli kohtaa luonnonläheisyyden. Meren ja saariston ympäröimänä se tarjoaa vieraalleen loputtoman määrän mahdollisuuksia. Näitä mahdollisuuksia esittelevät Best of Helsinki Awards -äänestyksen ehdokkaat. Ne edustavat alansa persoonallista parhaimmistoa ja kuvaavat eri tapoja nauttia Helsingistä.

ÄÄNESTÄ AMAZING HELSINKI RACE VUODEN PARHAAKSI TÄSTÄ