EN

Virus leviää Suomen työpaikoilla!

Hyvän fiiliksen virus ja Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanja leviää lähes hallitsemattomasti. Eventgarden on mukana levittämässä virusta.

Suomalaisilla työpaikoilla on lokakuun alusta havaittu uudenlainen, räjähdysmäisesti leviävä virus. Se tarttuu ihmisestä ihmiseen kontaktin kautta, sen näkyvimpiä oireita ovat hymy ja aurinkoinen ilme. Näkyvien oireiden lisäksi se tuntuu myös piilevänä hyvänolon tunteena ja vastustamattomana haluna levittää hyvää fiilistä muillekin.

Näin viruksen leviämistä kommentoi Elinkeinoelämän keskusliiton ylilääkäri
Jan Schugk: 
– Tämä virus tuli meille aikamoisena yllätyksenä, erityisesti sen nopea leviäminen ja tarttumistapa. Sehän ei vaadi edes fyysistä kontaktia, se leviää kahdenkeskisen juttelun kautta, joskus pelkkä hymykin riittää. Viruksen leviämistä ei pystytä estämään eikä siihen ole olemassa minkäänlaista rokotetta. Olemmekin täysin aseettomia tämän edessä ja lyhyen pohdinnan jälkeen päättäneet nostaa kädet pystyyn ja jopa rohkaista viruksen levittämistä, sillä se on saanut aikaan yllättävää ilmapiirin paranemista työpaikoilla.

Viruksen lähteeksi on vahvistunut Yllätetään yhteiskunta -ryhmän lokakuun 2012 alussa käynnistämä Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanja, joka suorastaan yllyttää ihmisiä hakemaan kontaktia työtovereihin Pysähdy ja pysäytä! -kehotuksellaan. Kampanjassa on mukana jo 100 suomalaista työyhteisöä Fazerista Kokkolan Halpa-Halliin, eikä loppua näy. Jo nyt mukana olevissa työyhteisöissä työskentelee yli 50 000 ihmistä, joten hyvän fiiliksen viruksesta on hyvää vauhtia tulossa todellinen epidemia.

Hyvän fiiliksen virus ja Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanja leviää lähes hallitsemattomasti sosiaalisessa mediassa osoitteissa:
facebook.com/YllatetaanYhteiskunta
twitter.com/yy_verkosto

Tule sinäkin mukaan ja haasta oma työyhteisösi sekä ystäväsi levittämään virusta!

Katso ketkä ovat mukana www.yllatetaanyhteiskunta.fi